ESPINET ADVOCATS som un equip professional que combina una dilatada experiència i especialització en dret privat i en dret immobiliari, amb la vocació d’oferir un servei jurídic rigorós i eficaç en la defensa dels interessos dels seus clients.

SERVEIS JURÍDICS

Especialistes en Dret Immobiliari

Arrendamientos urbanos y contratación inmobiliaria

Arrendaments urbans i contractació immobiliària

Conèixer en profunditat les diferents figures contractuals i el seu funcionament permet posar en valor els actius immobiliaris i augmentar la seva rendibilitat. Una anàlisi rigorosa és la garantia per prendre la decisió més encertada.

Arrendamientos urbanos y contratación inmobiliaria

Propietats horitzontal-vertical i drets reals immobiliaris

La gestió dels edificis i complexos immobiliaris, en qualsevol modalitat de tinença, requereix coneixements detallats de la seva reglamentació legal. Els interessos dels particulars han de quedar protegits de possibles abusos.

Arrendamientos urbanos y contratación inmobiliaria

Planificació patrimonial familiar

Un bon assessorament legal permet encarar el futur sense imprevistos i amb la màxima tranquil·litat, sabent que les decisions preses seran les idònies per a les situacions complexes que sovint es donen en els àmbits de parentiu i d’amistat.

A ESPINET ADVOCATS, oferim una anàlisi
i un tractament rigorós i eficaç, en interès del client.

Els nostres àmbits d’actuació

SOCI FUNDADOR

El valor de l’experiència

Josep Mª Espinet Asensio

JOSEP MARIA ESPINET ASENSIO
SOCI DIRECTOR

Josep Maria Espinet és advocat especialista en dret privat i, específicament, en dret immobiliari. Disposa d’una dilatada experiència professional fruit de la seva condició de lletrat i director del Servei Jurídic de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, entitat de referència en l’àmbit de la propietat immobiliària. El seu bagatge professional l’ha combinat amb la docència universitària de dret civil a la Universitat Autònoma de Barcelona i a ESADE (Universitat Ramon Llull). Ha realitzat nombroses publicacions, ponències i presentacions en matèria de dret immobiliari i intervé habitualment en fòrums i mitjans de comunicació.

A ESPINET ADVOCATS, tenim un equip especialitzat en dret immobiliari
que l’ajudaran a solucionar els seus problemes

Conegui la resta de l’equip

SUBSCRIU-TE A LES NOSTRES NEWSLETTERS

La millor forma d’estar al dia de totes les nostres publicacions i notícies d’actualitat.

* camps necessaris

ÚLTIMES NOTÍCIES

Analitzem l’actualitat del sector immobiliari amb profunditat i rigor

FORMULARI

L’equip d’ESPINET ADVOCATS està a la seva disposició per aportar solucions i defensar de manera eficaç i professional els seus interessos. Per a qualsevol consulta, contacti amb nosaltres i serà atès en la major brevetat possible.