Espinet Advocats

Professionals del dret immobiliari.
Advocats Barcelona.

ESPINET ADVOCATS som un equip professional d'advocats a Barcelona que combina una dilatada experiència i especialització en dret privat i en dret immobiliari, amb la vocació d’oferir un servei jurídic rigorós i eficaç en la defensa dels interessos dels seus clients.

SERVEIS JURÍDICS

Advocats especialistes en Dret Immobiliari
ARRENDAMIENTOS URBANOS Y CONTRATACIÓN INMOBILIARIA

ARRENDAMENTS URBANS I CONTRACTACIÓ IMMOBILIÀRIA

Conèixer en profunditat les diferents figures contractuals i el seu funcionament permet posar en valor els actius immobiliaris i augmentar la seva rendibilitat. Una anàlisi rigorosa és la garantia per prendre la decisió més encertada.
Propiedad horizontal vertical y derechos reales inmobiliarios

PROPIETATS HORITZONTAL-VERTICAL I DRETS REALS IMMOBILIARIS

La gestió dels edificis i complexos immobiliaris, en qualsevol modalitat de tinença, requereix coneixements detallats de la seva reglamentació legal. Els interessos dels particulars han de quedar protegits de possibles abusos.
Planificacion familiar

PLANIFICACIÓ PATRIMONIAL FAMILIAR

Un bon assessorament legal permet encarar el futur sense imprevistos i amb la màxima tranquil·litat, sabent que les decisions preses seran les idònies per a les situacions complexes que sovint es donen en els àmbits de parentiu i d’amistat.
A ESPINET ADVOCATS, oferim una anàlisi
i un tractament rigorós i eficaç, en interès del client. Volem ser el teu advocat en dret immobiliari de Barcelona.

Espinet advocats

El valor de l’experiència
Josep Maria Espinet

Josep Maria Espinet Asensio

Titular despatx
Josep Maria Espinet és advocat especialista en dret privat i, específicament, en dret immobiliari. Disposa d’una dilatada experiència professional fruit de la seva condició de lletrat i director del Servei Jurídic de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, entitat de referència en l’àmbit de la propietat immobiliària. El seu bagatge professional l’ha combinat amb la docència universitària de dret civil a la Universitat Autònoma de Barcelona i a ESADE (Universitat Ramon Llull). Ha realitzat nombroses publicacions, ponències i presentacions en matèria de dret immobiliari i intervé habitualment en fòrums i mitjans de comunicació.
Curriculum Vitae

Últimes notícies

Analitzem l’actualitat del sector immobiliari amb profunditat i rigor
3 juny, 2022
LA USUCAPIÓ CATALANA D'IMMOBLES: QUÈ ÉS, EN QUÈ CONSISTEIX I QUINES PARTICULARITATS TÉ.

En l'àmbit del dret immobiliari és freqüent al·ludir a una categoria jurídica anomenada usucapió, coneguda també com a prescripció adquisitiva. Ve a ser un mecanisme establert per la llei, que permet adquirir la titularitat tant del dret de propietat com d'altres drets reals possessoris i que troba el seu fonament en la possessió continuada dels […]

Leer más
5 abril, 2022
LIMITACIÓ EXTRAORDINÀRIA DE LA REVISIÓ ANUAL DE RENDA EN ELS CONTRACTES D'ARRENDAMENT D'HABITATGE SUBJECTES A LA LAU 1994/JOSEP Mª ESPINET DONA LA SEVA OPINIÓ A RAC 1 NOTÍCIES WEB

Josep Maria Espinet Asensio, titular del despatx ESPINET ADVOCATS i advocat especialista en dret immobiliari, va col·laborar el passat 4 d'abril de 2022 amb l'equip de periodistes de RAC 1, per a donar resposta a qüestions d'actualitat relacionades amb el període inflacionista en el qual ens trobem actualment a conseqüència de la guerra a Ucraïna […]

Leer más
9 març, 2022
RESOLUCIÓ DE LA COMPRAVENDA IMMOBILIÀRIA PER FALTA DE FINANÇAMENT D'ENTITAT DE CRÈDIT (ART. 621-49 CCCAT) I ELS HONORARIS DE L'AGENT INTERMEDIARI: QUI PAGA LA FESTA?

En no poques operacions de compravenda el venedor acostuma a valer-se d'un agent o agència immobiliària perquè dugui a terme, tant les genuïnes activitats de la mediació (cerca i localització de possibles interessats i la posada en relació als futurs contractants en condicions de concloure la compravenda), com altres més àmplies i no per això […]

Leer más

Envia'ns la teva consulta

L’equip d’ESPINET ADVOCATS està a la seva disposició per aportar solucions i defensar de manera eficaç i professional els seus interessos. Per a qualsevol consulta, contacti amb nosaltres i serà atès en la major brevetat possible.
Logotipo Espinet Avocats
ESPINET ADVOCATS som un equip professional que combina una dilatada experiència i especialització en dret privat i en dret immobiliari, amb la vocació d'oferir un assessorament jurídic rigorós en la defensa dels seus interessos.
SUBSCRIU-TE A LES NOSTRES NEWSLETTERS
La millor manera d'estar al dia de totes les nostres publicacions i notícies actuals.
© 2022 Espinet Advocats
crossmenu