Espinet Advocats

Professionals del dret immobiliari.
Advocats Barcelona.

ESPINET ADVOCATS som un equip professional d'advocats a Barcelona que combina una dilatada experiència i especialització en dret privat i en dret immobiliari, amb la vocació d’oferir un servei jurídic rigorós i eficaç en la defensa dels interessos dels seus clients.

SERVEIS JURÍDICS

Advocats especialistes en Dret Immobiliari
ARRENDAMIENTOS URBANOS Y CONTRATACIÓN INMOBILIARIA

ARRENDAMENTS URBANS I CONTRACTACIÓ IMMOBILIÀRIA

Conèixer en profunditat les diferents figures contractuals i el seu funcionament permet posar en valor els actius immobiliaris i augmentar la seva rendibilitat. Una anàlisi rigorosa és la garantia per prendre la decisió més encertada.
Propiedad horizontal vertical y derechos reales inmobiliarios

PROPIETATS HORITZONTAL-VERTICAL I DRETS REALS IMMOBILIARIS

La gestió dels edificis i complexos immobiliaris, en qualsevol modalitat de tinença, requereix coneixements detallats de la seva reglamentació legal. Els interessos dels particulars han de quedar protegits de possibles abusos.
Planificacion familiar

PLANIFICACIÓ PATRIMONIAL FAMILIAR

Un bon assessorament legal permet encarar el futur sense imprevistos i amb la màxima tranquil·litat, sabent que les decisions preses seran les idònies per a les situacions complexes que sovint es donen en els àmbits de parentiu i d’amistat.
A ESPINET ADVOCATS, oferim una anàlisi
i un tractament rigorós i eficaç, en interès del client. Volem ser el teu advocat en dret immobiliari de Barcelona.

Espinet advocats

El valor de l’experiència
Josep Maria Espinet

Josep Maria Espinet Asensio

Titular despatx
Josep Maria Espinet és advocat especialista en dret privat i, específicament, en dret immobiliari. Disposa d’una dilatada experiència professional fruit de la seva condició de lletrat i director del Servei Jurídic de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, entitat de referència en l’àmbit de la propietat immobiliària. El seu bagatge professional l’ha combinat amb la docència universitària de dret civil a la Universitat Autònoma de Barcelona i a ESADE (Universitat Ramon Llull). Ha realitzat nombroses publicacions, ponències i presentacions en matèria de dret immobiliari i intervé habitualment en fòrums i mitjans de comunicació.
Curriculum Vitae

Últimes notícies

Analitzem l’actualitat del sector immobiliari amb profunditat i rigor
16 novembre, 2022
CONTRACTES PREPARATORIS DE LA COMPRAVENDA IMMOBILIARIA: RESERVA, ARRES I OPCIÓ DE COMPRA/PONÈNCIA EN EL CONSELL GENERAL DE L'ADVOCACIA ESPANYOLA.

Josep Mª Espinet, advocat especialista en dret immobiliari, va impartir el passat 14 de novembre una ponència organitzada pel Consell General de l'Advocacia Espanyola en la seva secció formativa "Conferencia de los lunes". La seva exposició va versar sobre els contractes preparatoris de la compravenda immobiliària. En el context de preparació d'una compravenda és habitual […]

Llegir notícia
21 octubre, 2022
QUÈ FER SI T'HAN OCUPAT LA CASA?/ JOSEP Mª ESPINET DONA LA SEVA OPINIÓ A RAC 1 NOTÍCIES WEB

Josep Maria Espinet Asensio, titular del despatx ESPINET ADVOCATS i advocat especialista en dret immobiliari, va col·laborar el passat 19 d'octubre de 2022 amb l'equip de periodistes de RAC 1, per a donar resposta a qüestions d'actualitat relacionades amb l'augment de les ocupacions il·legalsque ciutats com Barcelona estan experimentant. Hi ha diferents supòsits d'ocupació il·legal […]

Llegir notícia
6 octubre, 2022
JOSEP Mª ESPINET INTERVÉ COM A PONENT EN LA PRESENTACIÓ A L'ICAB DEL MONOGRÀFIC SOBRE "LA COMPRAVENDA A CATALUNYA. CANVIS LEGISLATIUS I JURISPRUDENCIALS EN ADAPTACIÓ DEL DRET EUROPEU", DE LA REVISTA JURÍDICA DE CATALUNYA.

Josep Mª Espinet, advocat especialista en dret immobiliari, va intervenir com a ponent en la presentació organitzada pe l'ICAB del Monogràfic de la Revista Jurídica de Catalunya relatiu a "La compravenda a Catalunya. Canvis legislatius i jurisprudencials en adaptació del dret europeu". Josep Mª. Espinet figura, a més, en aquesta obra com a coautor, juntament […]

Llegir notícia

Envia'ns la teva consulta

L’equip d’ESPINET ADVOCATS està a la seva disposició per aportar solucions i defensar de manera eficaç i professional els seus interessos. Per a qualsevol consulta, contacti amb nosaltres i serà atès en la major brevetat possible.
Logotipo Espinet Avocats
ESPINET ADVOCATS som un equip professional que combina una dilatada experiència i especialització en dret privat i en dret immobiliari, amb la vocació d'oferir un assessorament jurídic rigorós en la defensa dels seus interessos.
SUBSCRIU-TE A LES NOSTRES NEWSLETTERS
La millor manera d'estar al dia de totes les nostres publicacions i notícies actuals.
© 2022 Espinet Advocats
crossmenu