El despatx d’advocats ESPINET ADVOCATS, especialitzat en dret immobiliari i planificació patrimonial, liderat per l’advocat Josep Maria Espinet Asensio, estrena ubicació i imatge corporativa,  amb noves adreça, web i logotip.

D’una banda, la nova ubicació del despatx es troba al c/ Muntaner, nº 248, 5è 1a, mantenint-se així al centre de Barcelona, i tenint com a nou número de telèfon el 93.143.19.29.

Així mateix, el despatx actualitza la seva imatge corporativa, incorporant un nou logotip, format pels colors blau marí i daurat, colors vius i frescos, alhora que professionals, amb voluntat de mostrar dos dels principals valors de la firma: la constant actualització, mantenint el rigor, la seriositat i la professionalitat en l’atenció als seus clients i clientes. Alhora, aquests colors s’han traslladat també al nou disseny de la pàgina web, www.espinetadvocats.cat.

Josep Maria Espinet manté al servei dels seus clients la trajectòria i coneixements professionals adquirits durant anys en l’exercici de l’advocacia i la docència universitària a la UAB, així com en la seva condició de lletrat i director que ha estat del servei jurídic de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona.

ESPINET ADVOCATS compta així mateix amb la col·laboració professional d’advocats i advocades, especialitzats en la matèria del dret immobiliari i del dret civil general, tant des d’una perspectiva substantiva com processal.

Convidem els i les usuàries a navegar per la nova web i a contactar amb nosaltres per qualsevol consulta relativa al dret immobiliari i a la planificació patrimonial.

Per a més informació, preguem contactin amb nosaltres al telèfon  93.143.19.29; per correu electrònic a info@espinetadvocats.cat o visitin la nostra pàgina web  espinetadvocats.cat.

 

Logotipo Espinet Advocats